Happy new year

Gepost 02/01/2018

Namens de familie Blokland: een heel gelukkig nieuwjaar toegewenst. De koeien hebben het vuurwerk weer overleefd. 

We wish you all a happy new year. The cows were quite during the night with all the fireworks.

Lees de rest van deze post »

Officiele uitnodiging open dag

De verhuizing gaat van start

Gepost 22/07/2013

Vandaag zijn de laatste voorbereidingen getroffen voor de verhuizing op 23 juli a.s. De laatste hand is gelegd aan de stal, de robots zijn getest en kunnen gaan melken. Vanavond wordt bij alle koeien een nieuwe halsband omgedaan en morgenochtend vroeg worden de koeien voor het allerlaatst in de melkput in Groot-Ammers gemolken. Na het melken worden de koeien met veel zorg naar Goudriaan gereden waar ze moeten gaan wennen aan de nieuwe stal en andere manier van melken.

 

Het zal een drukke en bijzondere dag worden...na 81 jaar in Groot-Ammers een boederij gehad te hebben zal Goudriaan voortaan de thuisbasis zijn.

Lees de rest van deze post »

Volop vorderingen

Gepost 21/03/2013

De afgelopen weken is er hard gewerkt: het uitgraven van de stal is klaar, de werkvloer gestort en nu is men druk bezig met 'vlechten'. Morgen (22/3) wordt de fundering gestort.

Lees de rest van deze post »

In volle gang

Gepost 09/03/2013

De palen zitten in de grond en de graafwerkzaamheden zitten er op. Een enorm gat is het geworden. De grond wordt hergebruikt elders op het erf. De vervolgstap is dat men gaat ''vlechten'' om daar vervolgens de fundering op te storten.

Lees de rest van deze post »

Eerste paal slaan

Gepost 22/02/2013

Om 14.45 uur is officieel  de eerste paal geslagen van Blokland Dairy. Opa Blokland had de eer om deze eerste paal te slaan. Vol trots stonden familie en vrienden toe te kijken.

Lees de rest van deze post »

De bouw gaat beginnen!

Gepost 09/02/2013

Het is bijna zo ver...de eerste paal van de nieuwe stal gaat de grond in. De voorbereidingen zijn al getroffen en de bouwkeet staat er al.

Lees de rest van deze post »

Laatste nieuws

Gepost 04/02/2013

Het is zo ver! Het nieuwe bedrijf is volledig in eigendom, de tekeningen zijn klaar en de aannemer gekozen. We gaan aan de gang. We houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen.